“Het leven waarvoor jij naar de aarde kwam”

aarde

Is dat mijn talent?” “Kan ik dat?” “ Wil ik dat graag leren?”

Dit zijn uitspraken die ik nogal eens terug hoor als we ingaan op de achtergrond van geboortegetallen van iemand..

Zeker in deze tijd kan de uitleg van je eigen geboortegetallen een grote steun en herkenning zijn. Maar ook een shock natuurlijk.. Je kunt jaren lang je eigen talent niet eens gevoeld hebben. Zeker als je al langere tijd weinig zicht hebt op wat bij jou past..

De getallen waar jij mee resoneert kunnen je inzicht geven in jezelf. Inzicht in mogelijke klachten of emoties waar je mee worstelt. Ook inzicht in de geboortegetallen van je gezinsleden kan heel verhelderend werken en een positief effect hebben op het samen zijn met elkaar. Het kan een ware hulp zijn. Zelfs het leren zien hoe de getallen van je gezinsleden zich verhouden tot jou getallen en wat jullie in elkaar kunnen versterken.

Kinderen (of volwassenen) met missie getal 11

De afgelopen weken zijn er een aantal kinderen in de praktijk geweest met een missie getal 11. Een kind met een 11 als missie heeft als doel het bewustzijnsniveau van zichzelf en de mensen om hen heen te verhogen. Dat wil zeggen: alles om je heen niet alleen plat bekijken, maar het grotere geheel leren zien. Breder leren kijken naar jezelf en de mensen om je heen. Het getal 11 geeft aan dat je veel talenten en creativiteit hebt. Harmonie is erg belangrijk voor wie een 11 heeft en dat is meteen een valkuil. Om de harmonie te houden kunnen ze zichzelf te kort doen. Ze mogen leren vertrouwen op hun eigen creativiteit en hun vele talenten. Mooi om te weten wat je kind voor missie getal heeft, het geeft inzicht in je kind en waar je je kind kunt ondersteunen.

Al meerdere mensen hebben gevraagd of ik een workshop kan geven over “het leven waarvoor jij naar de aarde kwam”, met verdere uitleg over de geboortegetallen. In 2018 zal ik hierover een workshop organiseren.

Wil je een korte en mooie boodschap over “het leven waarvoor jij naar de aarde kwam”, met je eigen getallen? Die kun je bestellen via de website. (dit waren voorheen geboorteboodschappen)

In deze boodschap beschrijf ik iets over jouw zielsgetal, je kwaliteiten, mogelijke obstakels en je missie..

Een waardevol cadeau voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand.. Ook te gebruiken als geboortecadeau.