slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Alaska Edelsteen remedies • Creatie en Bewustzijn

Alaska Edelsteen remedies

remedie

Alaska Edelsteen Remedies

Sinds enige tijd werk ik als ondersteuning bij verschillende processen met de Alaska edelsteen en remedies en verschillende andere Alaska bloesemremedies.
Dit zijn prachtig mooie remedies die ons heel fijn kunnen ondersteunen.
Al meerdere volwassenen en kinderen hebben ze inmiddels gebruikt of in gebruik.
Er zijn verschillende kinderen geweest die vroegen naar een bepaalde edelsteen remedie, omdat ze die edelsteen kennen of zelf hebben gekocht.
Edelsteen remedies spreken veel mensen aan, omdat er over de edelstenen al meer bekendheid is.
Er zijn 48 verschillende edelsteen remedies.
De primaire functie van de edelsteen remedies is het balanceren en stabiliseren van je energie.
De edelsteen remedies resoneren heel mooi met de energie centra van ons lichaam , de chakra’s. De remedies helpen bij het loslaten van stress en emotionele blokkades uit het aura en de chakra’s. Als de verstorende energieën zijn losgelaten, is het fysieke lichaam in staat de natuurlijke balans weer te herstellen.
De Alaska edelsteen remedies zijn net als de Alaska bloesemremedies ontwikkelt in Alaska door Steve Johnson, een Amerikaan uit Idaho. Steve werkte ooit als brandweerman in het uitgestrekte, mooie Alaska. Toen Steve zelf een keer in aanraking kwam met de Bach remedies, raakte hij enthousiast over de werking van remedies. Vanaf die tijd is hij bezig gegaan met het ontwikkelen van zijn eigen Alaska remedies.
In 1984 heeft Steve zijn eigen bedrijf opgericht, The Alaskan Flower Essence Project.
De edelsteen remedies heeft Steve ontwikkelt samen met Jane Bell, een lerares en bloesemtherapeute. Steve heeft al zijn tijd besteed aan het ontwikkelen van verschillende remedies in Alaska en het geven van lezingen in verschillende landen, waaronder ook in Nederland. Ook op YouTube zijn vele filmpjes van zijn lezingen te zien.
Helaas kregen we vorig jaar het droevige bericht dat Steve is overleden.. Zijn bedrijf wordt voortgezet door z’n vrouw Judith (Nederlandse) en andere medewerkers die dit met zorg en liefde zullen doen. Zeker een goede reden om gebruik te maken van deze prachtige remedies die stuk voor stuk allemaal met persoonlijke en liefdevolle afstemming zijn gemaakt.
Je kunt de remedies puur of verdund in een mengflesje innemen, in combinatie met andere Alaska edelsteen-bloesemremedies. De remedies zijn ook uitwendig te gebruiken door het druppelen op chakra’s of te gebruiken in crème of sprays.
In de praktijk test ik de remedies of kies ze intuïtief voor iemand.
Wat ik steeds vaker doe en mooi werkt is iemand de remedie zelf intuïtief laten uitzoeken. Dat werkt heel fijn, iemand pakt precies de remedie die nodig is..

Kijk voor meer info alaskanessences.com