slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Sessie • Creatie en Bewustzijn

Sessie

Consult / Sessie

 

Open je voor de verbinding met je ziel, jouw ware essentie

Het leven op aarde is een reis van groei, ervaringen, wakker worden en ontwikkeling van bewustzijn. Het diepere doel is het vinden van jezelf. Jezelf, is je ziel, je essentie, dat wat je ten diepste bent en wat jou ware vervulling geeft. Dat waar je ten diepste gelukkig van wordt en wat je echte vreugde geeft.

Het leven zelf, alle ervaringen die we opdoen, relaties en contacten die we hebben helpen ons bij het vinden van onszelf. Dat is niet altijd een gemakkelijk proces, we krijgen allemaal te maken met soms lastige, verwarrende, verdrietige, pijnlijke momenten of keuzes die we moeten maken in ons leven. We hebben onze eigen opgeslagen zielservaringen, we komen uit een familie met een familielijn, we worden (op) gevoed door onze ouders en omgeving, we gaan relaties aan en dat alles heeft invloed op ons, o.a. hoe we denken, voelen, omgaan met onszelf en de ander. Op een bepaald moment kan het zijn dat je vastloopt, geblokkeerd raakt, ziek wordt of iets anders wat zich laat zien of voelen in je lichaam of emoties. Je ontvangt een signaal met als doel om je aandacht naar binnen te richten, zelfonderzoek te doen, je ergens bewust van te worden, altijd om je uiteindelijk dichter bij jezelf te brengen.

Ik werk vanuit bovenstaande visie en de sessies die ik geef hebben het doel om je te inspireren in zelfinzicht en bewustzijn in jezelf, in de klacht, het signaal of blokkade waar je tegenaan loopt en de onbewuste verbindingen hieromtrent. De sessie geeft ondersteuning bij het zelfonderzoek en ondersteund je bij het inzicht in (on) bewuste patronen, geblokkeerde emoties of overtuigingen.  Ik kijk, voel en test met je mee wat het signaal je wil vertellen. Het bewust worden doe je zelf, dat gebeurt als het inzicht met je resoneert. Als duidelijk wordt waar de energie geblokkeerd zit, zal de energie in beweging komen, soms is dit al genoeg beweging om in de oplossing van je blokkade te komen. In andere situaties kan het zijn dat er nog iets nodig is om de geblokkeerde energie verder in beweging te zetten, bv in de vorm van een ander inzicht, een bloesem/edelsteen remedie, edelsteen afstemming, celzout advies of behandeling. De energie mag in beweging komen op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau.

De sessie is altijd gericht op verdere bewustzijnsgroei, zodat de verbinding met jezelf, je innerlijke stem, je eigen autonomie verder ruimte mag innemen. Het doel hierbij is het versterken van je zelfbewustzijn en je creatiestroom. Je ware zelf weer gaan voelen. 

Ik werk vanuit een samenwerking met jou, dat betekent dat ik werk vanuit de visie, dat jij zelf weet wat het beste is voor jou en wat voor jou werkt of juist niet. Ik ben er om het veld van bewustzijn en samenwerking te openen en wat bij jou onbewust geblokkeerd is geraakt naar voren te laten komen, er het licht op te laten schijnen. Deze manier van werken hoort voor mij bij deze bijzondere en nieuwe tijd, waarbij eigen autonomie en verbinding met jezelf van groot belang is.

De sessie kan je dan ook de aanzet geven tot meer inspiratie, zelfonderzoek en bewustzijn. Door de afstemming en de samenwerking kan het zijn dat de inzichten ineens als vanzelf bij je binnenkomen, via je innerlijk weten. Dat kan al tijdens de sessie zijn, maar zich ook thuis verder voortzetten. Je eigen intuïtie kan door onze samenwerking weer makkelijker in beweging komen.

 

Helende sessies (healing)

De sessies zijn gericht je te openen voor de stroming van je levensenergie en zo oude blokkades los te laten. De verbindende energie met je ziel, je ware essentie weer toe te laten. Het ontvangen van de vernieuwde kosmische energie, vernieuwde aarde energie om verdere groei, verschuiving en transformatie toe te laten.

De helende energie wordt ontvangen vanuit afstemming met het Christus bewustzijn, het eenheidsbewustzijn, verbonden met de kosmische, als met de aardse energie. Zo boven, zo beneden.

Als je levensenergie niet vrij kan stromen uit zich dat meestal in klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak. Klachten met jezelf en/of in relaties met anderen. Soms kunnen diepe blokkades of oude patronen zo vastzitten, dat het lastig is ze in beweging te krijgen en vragen om ondersteuning van een helende sessie. De helende sessie is erop gericht de verbinding met jezelf, je ziel toe te laten, te ontvangen en/of te versterken, zodat de verbinding met de aarde en de kosmos weer kan makkelijker wordt. De helende energie versterkt het vertrouwen in jezelf en om deze energie te kunnen ontvangen. Het kan je ondersteunen in het ervaren, gewaarworden van een diepere vervulling in je leven.

De helende sessie gaat meestal vooraf aan een consult of wordt gecombineerd hiermee, maar dat hoeft niet.  De sessie is erop gericht je open te stellen te ontvangen en juist niet te werken of je te moeten inspannen om iets te willen fixen of moeten controleren. Het is echt het leren ontvangen, voelen en ervaren van pure, onvoorwaardelijke liefdevolle energie vanuit het veld en de aarde in verbinding met je hart.

Helende sessies kunnen indien gewenst ondersteund worden door edelstenen die in de praktijk aanwezig zijn om te gebruiken.

Mocht je naar aanleiding van wat je gelezen hebt nog vragen hebben, laat het me dan gerust weten, via email of telefoon. Mocht je graag eerst een keer vrijblijvend kennismaken? Dan kan dat zeker ook…