slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Esther • Creatie en Bewustzijn

Esther

Esther Esther Frauenfelder (1973), Burgh-Haamstede, Schouwen-Duiveland, Zeeland

Hoe kon ik ooit vermoeden dat ik m’n eigen praktijk voor bewustwording zou starten in Burgh-Haamstede.

Ik ben opgegroeid in Ridderkerk en heb de opleiding tot verpleegkundige gevolgd in het Erasmus MC Rotterdam.

Sinds 1990 ben ik daar als verpleegkundige werkzaam geweest en heb ik ruim 15 jaar gewerkt in het Erasmus MC en later in de wijkverpleging. In 2006 zijn we verhuisd van Barendrecht naar Burgh-Haamstede vanwege de prachtige en heerlijk rustige omgeving. Ik ben gaan werken in de wijkverpleging op Schouwen- Duivenland. Ondanks de vele positieve ervaringen die ik in mijn werk ervaarde, wilde ik me graag verder verdiepen in de samenhang tussen fysieke klachten en de emotionele, spirituele en mentale energiesystemen.

Ik had vaak de indruk en voelde dat er meer samenhang bestond tussen de fysieke klachten van mensen en hun (onbewuste) emoties / aangeleerde patronen, ervaringen.

Ik heb altijd al veel interesse gehad in de samenhang van lichaam, geest en ziel en alle gedragingen van de mens.

Het kon toch niet zo zijn dat we slachtoffer worden en zijn van onze klachten en afhankelijk worden van alleen medische zorg. Er moest meer zijn wat om ons bewustzijn vraagt. Het is van groot belang dat we ons bewust worden, wakker worden dat we verantwoordelijk zijn voor onszelf en het tijd is om onze eigen ruimte in te nemen. Dit is nodig voor jezelf en uiteindelijk nodig voor onze planeet.

Voeding, gezonde leefstijl en hooggevoeligheid hadden ook m’n interesse.

Ik merkte dat daar in de reguliere zorg weinig tot geen aandacht aan werd besteed en er ook weinig ruimte voor was. Ik mistte de aandacht voor de eigen verantwoordelijkheid van de mens en de bewustwording hiervan.

Ik besloot mijn passie te volgen en na uitgebreide scholing in o.a kinesiologie, thouch for health, therapeuten opleiding celzout therapie / bloesem remedies mijn praktijk voor bewust-wording te starten.

Ik werk als spiritueel coach. In mijn praktijk help en ondersteun ik allerlei volwassenen/ kinderen die vastlopen in zichzelf, relaties of t.o.v. hun omgeving. Mensen die zich met hart en ziel willen inzetten om op een andere manier te kijken naar zichzelf en hun klachten. Mensen die willen ontdekken dat klachten een boodschap in zich hebben voor je en je bewust willen maken van iets wat je kan helpen om dichter bij jezelf te komen. Het helpt je bij je eigen groei en transformatie.

Tijdens een sessie test ik en gaan we kijken wat de blokkades zijn en waar ze mogelijk vastzitten in het lichaam en energie-systeem. Samen met mijn helderheid in het voelen van emoties help ik mensen bewust te worden wat de herkomst en het signaal is achter de klacht/probleem.

De informatie die ik tijdens een sessie mag doorgeven heeft altijd als doel om het bewustwordingsproces van iemand een aanzet te geven om verder te groeien en zo meer jezelf te kunnen zijn. Vervolgens test ik wat ik mag doen of doorgeven om de blokkade los te laten.

Het kan zijn dat iemand na de sessie nog Schüssler-celzouten of een remedie nodig heeft als ondersteuning.

We bespreken aan het eind van de sessie ook of het nodig is om een vervolg afspraak te maken. Een vervolg afspraak is zeker niet standaard, maar kan zeker wel, het hangt o.a. af van de klacht en het proces waar iemand zich in bevindt.