slide1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

slide2

Vertrouw op jouw kracht!

slide4

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

slide5

Straal jouw eigen licht!

slide3

Kwestbaarheid is jouw kracht!

previous arrow
next arrow
Slider
Info Celzouten • praktijkvoorbewust-wording.nl

Info Celzouten

Info Celzouten

Dr. Schüssler (1821-1898) was homeopatisch arts die onderzoek deed naar mineraalstoffen in het menselijk lichaam. Hij ontdekte dat de meeste ziektes / klachten op een tekort aan mineraalstoffen terug te voeren zijn, en wel op een heel specifiek tekort, namelijk in de cel.
Schüssler kwam tot inzicht, dat de gezondheid van de cel, daarmee de gezondheid van het lichaam, ontstaat door het aanvullen van tekorten van deze mineraalstoffen.
Celzouten zijn verkleinde, verwreven minerale zouten zoals die in onze cellen voorkomen (omdat de celzouten verwreven zijn, worden ze direct in de cel opgenomen). Kinesiologisch testen en gezichtsanalyse geven inzicht welke celzouten het lichaam tekort komt.
De celzout tekorten vul je aan door dagelijks celzouten in te nemen, zolang uw klachten bestaan.

We kennen het allemaal lichamelijke klachten en ongemakken, emotionele klachten of blokkades. Klachten die blijven hangen.. O.a. je voelt je vaak moe, geprikkeld of hebt last van andere emoties. Je blijft maar grieperig of verkouden. Je kind of jezelf blijft maar hoesten of geeft vage klachten aan van buikpijn. Je kind huilt veel. Je hebt last van een prikkelbare darm of allergieën.. Je slaapt slecht, pijnlijke gewrichten, klachten van je hooggevoeligheid, hoofdpijn of Eczeem.. Wil je je immuunsysteem versterken? Je lichaam helpen ontzuren? Er kunnen allerlei klachten bij jezelf of bij je kinderen zijn, die je graag op een natuurlijke manier zou willen oplossen. Klachten die we ervaren helpen ons duidelijk te maken dat we kort of langduriger uit balans zijn.

Het is van belang de signalen van je lichaam te gaan begrijpen. Ons lichaam werkt altijd voor ons en niet tegen ons. Het is dan ook van groot belang dat we ons lichaam leren begrijpen en zo kunnen samenwerken met ons lichaam. Als we ons bewust worden van de signalen, kunnen we leren verantwoordelijkheid te nemen voor onszelf en onze klachten. Op deze manier stoppen we de klachten niet dieper weg, maar breng je de klacht of emotie in beweging. Zo kunnen we leren loslaten. Dan ontstaat er groei en ontwikkeling..

Celzouten kunnen ons daar goed bij ondersteunen. Het lichaam kan celzouten nodig hebben om zo beter te kunnen herstellen en afvalstoffen te kunnen loslaten. Celzouten zijn lichaamseigen mineralen die in alle organen, weefsels, sappen van ons lichaam voorkomen. Het zijn belangrijke basisstoffen voor ons lichaam. Celzouten en celzout tekorten kunnen ons op meerdere gebieden inzicht geven in ons zelf. Een mooi hulpmiddel als je meer over jezelf en je klachten wilt leren en bewustworden. Om deze reden passen celzouten ook goed als ondersteuning binnen m’n praktijk waar ik werk als energetisch therapeut. Ik heb de opleiding tot celzout-therapeut gevolgd en zet celzouten regelmatig in na een sessie als ondersteuning bij fysieke en emotionele processen.