slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Straal je eigen licht! • Creatie en Bewustzijn

Straal je eigen licht!

Straal je eigen licht!

Ons leven op aarde is in spiritueel opzicht een proces van ervaring en ontwikkeling, het proces van stap voor stap wakker worden en ontwaken. Ontwaken is het proces van helemaal jezelf worden, je verbinden met je ziel, dat wat je bent. Het is het onsterfelijke deel van jezelf. Het is het proces van naar binnen gaan en alle ideeën en patronen die je gecreëerd hebt vanuit de dualiteit gaan doorzien. We zijn ten diepste liefdevolle zielen en multidimensionale wezens die naar de aarde zijn gekomen, ieder met een eigen doel en missie.

Het leven op aarde geeft ons de gelegenheid in bewustzijn te ontwaken en te groeien en zo uiteindelijk onze missie te kunnen leven. Zo helpen we mee aan de grote transformatie van alles wat leeft, ook de aarde zelf. Wat we geleerd hebben en waar ons bewustzijn is gegroeid, dat stralen we uit naar onze omgeving op de manier die ons past. Hoe puurder en authentieker we zijn, hoe moeitelozer de energie stroomt. Zo straalt iedereen z’n eigen licht.

Het proces van naar binnen gaan, inzicht in je eigen patronen, schaduwzijde, je eigen emoties doorzien gaat in fases. Steeds ontstaat er weer een stukje meer ruimte om de hogere waarheden en een verfijnder bewustzijn ruimte te geven. Het is het bewustzijn dat verbonden is met het Goddelijk licht, de bron, de onvoorwaardelijke liefde die ons aanraakt, die door ons heen mag stromen en ons heelt. Dit is ten diepste waar we naar op zoek zijn, als we ons gaan openstellen voor de verbinding met ons hart, leren leven vanuit ons hart. Deze onvoorwaardelijke liefdevolle Goddelijke energie zoekt via ons hart, het centrum van ons zijn, verbinding met ons. Als we ons stap voor stap kunnen openstellen voor deze helende stroom, kunnen onze donkere, pijnlijke, geblokkeerde delen in onszelf aangeraakt worden en helen. Helen vanuit vertrouwen en leren ontvangen van de onvoorwaardelijke lichtstroom. Zo ontstaat het helen vanuit overgave en wijsheid. Helen vanuit de wijsheid dat we vanuit onze ziel in eenheid zijn met alles wat is.