slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Workshop Celzouten 25okt2017 • Creatie en Bewustzijn

Workshop Celzouten 25okt2017

Workshopdag ontdek de kracht  van Schüssler-celzouten voor jezelf en je gezin!

 

 

 

Gebruik je je kracht voor jezelf?

Ach nee niet nu al die wekker! Vermoeid draait ze zich nog eens om in bed en denkt zuchtend, “weer een dag voor de boeg!” “Hoe krijg ik het voor elkaar vandaag”, al voor de zoveelste nacht bijna niet geslapen. 4x uit bed, omdat haar zoontje maar lag te hoesten en niet kon slapen. Haar man die begon met snurken en uiteindelijk kon ze zelf niet meer slapen door complete overprikkeling van dit alles. Toch stapt ze dapper, maar flink geërgerd uit bed en gaat door met alles wat er verwacht wordt van haar. Wat moet ze dan? In bed blijven liggen is geen optie.. Ze krijgt na een aantal dagen flinke keelpijn, begint ook met hoesten en haar zoontje knapt ook nog niet erg op..Die middag gaat de telefoon en belt een vriendin met de vraag of ze in het weekend zin heeft om langs te komen bij haar.

Zo gaat het wel eens bij gezinnen die werk en gezin combineren, dat ook graag willen, maar geen idee meer hebben hoe ze nou voor zichzelf moeten zorgen? Het nemen van pijnstillers en andere koorts werende middelen is een optie die we eigenlijk liever niet meer willen, maar ja wat dan? We gaan vaak door met onze kracht gebruiken om alle ballen hoog te houden.

Misschien zouden we eens kunnen beginnen met stil te staan bij onszelf… Wat geeft ons lichaam aan? Waarom blijft m’n zoontje nou zo hoesten? Wil en durf ik echt verder te kijken waarom ik me brak blijf voelen? En wat kan ik doen om me beter te gaan voelen?

Heb je nu nog interesse? Lees dan verder!

Een dag waarin we dieper ingaan op het gebruik van Schüssler celzouten, maar vooral ook wat klachten en het gebruik van celzouten je kunnen leren over jezelf.

Ervaar je ook wel eens klachten of ongemakken die je op een natuurlijke manier zou willen ondersteunen?

En zou je daarbij meer inzicht willen krijgen in jezelf, wat klachten en ongemakken je willen zeggen en hoe je deze klachten zelf kan ondersteunen?

Schüssler celzouten kunnen ons daar heel goed bij helpen. Ze geven ons fysieke ondersteuning en tegelijk inzicht in ons zelf. Inzicht in onze emotionele, mentale en spirituele behoeften en ontwikkeling.

Zoek je naar inzicht in jezelf? Wil je je klachten/ blokkades beter begrijpen?

Dan is deze workshop wellicht iets voor jou!

Deze dag wordt gegeven in het Float Centrum Zeeland in Vrouwenpolder (max. 8 pers)

Geef je hier op!

Wanneer:  Woensdag 25 oktober 2017

Waar:        Float Centrum Zeeland Vrouwenpolder

Tijd:          10.00-17.00 Tijd inloop: 9.45 staat de koffie/thee klaar!

Jouw bijdrage voor deze dag: €75,-

*Inclusief: Koffie/Thee en iets lekkers.

Eigengemaakte biologische/vegetarische soep, Verdere lunch zelf meebrengen.

Reader over de workshop

 

We kennen het allemaal lichamelijke ongemakken, emotionele klachten of blokkades.

Klachten die blijven hangen..

O.a. je voelt je vaak moe, geprikkeld of hebt last van andere emoties. Je blijft maar grieperig of verkouden.

Je kind of jezelf blijft maar hoesten of geeft vage klachten aan van buikpijn. Je kind huilt veel. Je hebt last van een prikkelbare darm of allergieën..

Of je slaapt slecht, pijnlijke gewrichten, klachten van je hooggevoeligheid, hoofdpijn of Eczeem..

misschien wil je je immuunsysteem versterken? Of je lichaam helpen ontzuren?

Er kunnen allerlei klachten bij jezelf of bij je kinderen zijn, die je graag op een natuurlijke manier zou willen oplossen.

Klachten die we ervaren zijn ervoor om ons duidelijk te maken dat we kort of langduriger uit balans zijn.

Ons lichaam zoekt altijd naar balans en wil graag de klachten loslaten en de oude afvalstoffen die daarmee samen kunnen hangen opruimen.

Dat gaat niet altijd makkelijk. Zeker als je lichaam al langere tijd uit balans is.

Het lichaam kan dan celzouten nodig hebben, zodat het beter kan herstellen en loslaten.

Celzouten van Schüssler kunnen ons hier goed bij helpen.

Celzouten zijn lichaamseigen mineralen die in alle organen, weefsels, sappen van ons lichaam voorkomen.

Het zijn belangrijke basisstoffen voor ons lichaam.

Celzouten en celzout tekorten kunnen ons op meerdere gebieden zoveel inzicht geven in ons zelf. Een goed hulpmiddel als je meer over jezelf wilt leren begrijpen en bewustworden. Om deze reden passen celzouten ook goed als ondersteuning binnen m’n praktijk waar ik werk als energetisch therapeut. Ik heb de opleiding tot celzout-therapeut gevolgd en zet celzouten regelmatig in na een sessie als ondersteuning bij emotionele en fysieke processen.

Wat kun je deze dag verwachten?

Deze  workshop geeft je inzicht wat je met de basis celzouten kunt doen en hoe celzouten je kunnen ondersteunen in je dagelijks leven. Deze dag is zeker ook leerzaam als je zelf al celzouten gebruikt of hebt gebruikt. Maar ook prima als je celzouten nog nooit hebt gebruikt..

10.00-13.30: we gaan in grote lijnen de 12 basis celzouten bespreken en hoe je de celzouten zelf kunt gaan gebruiken en combineren.

Hoe celzouten inzicht geven in jezelf, wat willen klachten en ongemakken je vertellen en hoe kan je celzouten hierbij gebruiken.

Gezichtsanalyse komt aan de orde.

14.30-17.00: gaan we een korte meditatie/visualisatie oefening doen met daarna een symbolische opstelling over jezelf, waarbij de basis celzouten inzicht kunnen geven.

Kortom een workshop dag die je breder leert kijken naar allerlei klachten en blokkades. Deze workshop geeft je inzicht hoe celzouten je hierbij kunnen ondersteunen.