slide1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

slide2

Vertrouw op jouw kracht!

slide4

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

slide5

Straal jouw eigen licht!

slide3

Kwestbaarheid is jouw kracht!

previous arrow
next arrow
Slider
Sessies • praktijkvoorbewust-wording.nl

Sessies

Waarmee kan ik je helpen?

 
Heb jij of hebben je kind(eren) last van lichamelijke klachten die maar niet over gaan?
 
Wil je leren omgaan met je hooggevoeligheid? of hooggevoeligheid van je kind?
 
Ervaar je conflicten in je gezin?
 
Heb je last van (heftige) terugkerende emoties?
 
Heb je last van negatief gedrag?
 
Ervaar je gevoelens van disbalans?
 
Zijn er conflicten tussen ouders en kinderen?
 
Ervaar je problemen met je zelfvertrouwen en je zelfbeeld?
 
Zoek je naar richting in je leven, wat is je doel? Wat zijn je kwaliteiten?
 
Heb je moeite met verwerken van trauma’s (scheiding/overlijden)?
 
Ben je vermoeid, futloos of ervaar je depressieve/neerslachtige gevoelens?
 
Is er sprake van emotionele klachten bij kinderen met als gevolg bijv. bedplassen?
 
Heb je last van allergieën? Hooikoorts?
 
Zoek je advies bij voedingsproblemen?
 
Heb je last van buikklachten? of problemen met slapen?
 
Heb je een andere vraag of wil je ergens inzicht in krijgen om jezelf of je kind beter te begrijpen?

 

Je bent van harte welkom!

Blijf er niet mee lopen, kom ermee, dan kijken we samen verder waar ik je mee kan helpen.
Gun het jezelf en weet en vertrouw dat het leven altijd aan jou kant staat!
 
 

Wat kan nodig zijn voor jou?

Een inzicht gevend gesprek!
Een energetische behandeling om de energie weer te laten stromen!
Begeleiding/coaching!
Het gebruik van Schüssler celzouten(mineralen)!
Gebruik van remedies!
Inzicht in de werking van energie op jezelf en het spiegelen!
 
In mijn praktijk geef ik sessies in een vertrouwde omgeving aan volwassenen en kinderen.
Iemand komt met een vraag, probleem, klacht of iets anders waar hij/zij inzicht in wil krijgen.
Ik stem me vervolgens af op de energie van de cliënt en test ik d.m.v. kinesiologie waar in het lichaam sprake is van energie blokkades. Hierdoor krijg je inzicht bij welk orgaan de energie geblokkeerd zit en met welke mogelijke emotie/gebeurtenis dit samenhangt.
D.m.v. kinesiologie en m’n intuïtie zoek ik uit wat deze blokkade je wil zeggen en wat je nodig hebt om deze blokkade los te laten.
Zo maak ik het onbewuste bewust, altijd in afstemming met de cliënt.
Hetgeen nodig is voor verdere groei en ontwikkeling komt naar voren.
 
 

Wil je je bewust worden van jezelf?

Een sessie helpt je om je bewust te worden van jezelf en geeft je inzicht in de samenhang van alles.
Je bent niet alleen je lichaam, maar alles is met elkaar verbonden. (lichaam, geest, spiritueel, mentaal).
Het kan je leren en helpen anders naar klachten of moeilijkheden te kijken of naar de relatie met je partner of je kind vanuit een breder perspectief. Hiermee kan je het gevoel krijgen jezelf weer terug te vinden, je erkent je gevoel en komt weer in je eigen flow, zodat je de kracht en vreugde van het leven weer kunt ervaren.

Geloof je in je eigen herstel?

Mijn kijk op ziekte/klachten en gezondheid is dat ik werk volgens het principe dat allerlei ziekte-verschijnselen en klachten er zijn om je te helpen en bewust te maken zodat je dichter bij jezelf kunt komen.
Iedereen wordt geboren met een energie die precies bij hem/haar past en je hebt alles meegekregen om je leven op aarde te kunnen leven. Je eigen rugzak met gereedschap om alles te kunnen dragen en doen wat voor nodig is.
Door alles wat we meemaken, teleurstellingen, grote en kleine gebeurtenissen, opvoeding, gevoelens die we van elkaar overnemen vanuit onze generaties, kunnen we stukje bij beetje onszelf en onze eigen innerlijke inzichten kwijtraken.Je levert in op jezelf en kunt geblokkeerd raken, dit kan tot uiting komen in een klacht of een probleem.
Bij de een is dit een emotionele klacht terwijl de ander een fysieke klacht krijgt. Als er een fysieke of emotionele klacht ontstaat is het lichaam de klacht/blokkade al aan het opruimen. Soms zie je dat de klacht/blokkade vanzelf weer over gaat.
Het kan ook zijn dat je met de klacht/blokkade in conflict blijft of er in blijft hangen. Je kunt het dan niet opruimen, het kan chronisch worden. Je kunt chronisch vermoeid raken, neerslachtig zijn, slaapproblemen hebben of allerlei andere lichamelijke klachten ervaren waar je in blijft hangen. Je bent je niet bewust wat er zich afspeelt in je lichaam en je energiesysteem.We grijpen vaak in in het natuurlijke genezingsproces, omdat de klacht storend is en beperkend in je leven. Je zoekt middelen om de klacht te verhelpen. Zo kun je het eigen genezingsproces verstoren en ben je je ook niet bewust wat de klacht je wil zeggen en wat je zelf wilt loslaten. We zijn het niet meer gewend om te luisteren naar ons lichaam en weten ook niet meer hoe dat ooit ging. We hebben het niet geleerd. Alles om ons heen is gericht op het zo gauw mogelijk herstellen en weer kunnen meedraaien in de maatschappij.
 
Wat ik je graag wil meegeven vanuit de sessie is duidelijkheid over wat de klacht/blokkade je wil zeggen. Waar komt de klacht/blokkade vandaan? Wanneer is die ontstaan? Wanneer was er een inslagmoment, waardoor je blokkeerde? Zit je er nu nog mee in conflict? Wat heb je nodig om het op te kunnen ruimen? Ben je het al aan het opruimen?
 
Mijn ervaring is dat inzicht in jezelf al zoveel helpt, dat daardoor mensen al van een conflict situatie in een oplossing situatie gingen. Door inzicht en bewustwording krijgt je lichaam de energie al om op te ruimen en laat je deze stromen.Ik hoef dan alleen nog te vragen welk orgaan energie nodig heeft om het verder zelf te kunnen opruimen. Elk lichaam heeft van nature een zelfgenezend vermogen, maar we zijn ervan los geraakt, we weten niet meer hoe we erop moeten vertrouwen. Maar we kunnen het ten allen tijden aanspreken!
 
Verder wil ik vermelden dat je bij het ervaren van lichamelijke klachten je ten allen tijden een arts dient raad te plegen.
 
 

Toelichting Schüssler celzouttherapie

Dr. Schüsler (1821-1898) was homeopatisch arts die onderzoek deed naar mineraalstoffen in het menselijk lichaam. Hij ontdekte dat de meeste ziektes / klachten op een tekort aan mineraalstoffen terug te voeren zijn, en wel op een heel specifiek tekort, namelijk in de cel.
Schüsler kwam tot inzicht, dat de gezondheid van de cel, daarmee de gezondheid van het lichaam, ontstaat door het aanvullen van tekorten van deze mineraalstoffen.
Celzouten zijn verkleinde, verwreven minerale zouten zoals die in onze cellen voorkomen (omdat de celzouten verwreven zijn, worden ze direct in de cel opgenomen). Kinesiologisch testen en gezichtsanalyse geven inzicht welke celzouten het lichaam tekort komt.
De celzout tekorten vul je aan door dagelijks celzouten in te nemen, zolang uw klachten bestaan.

 

Toelichting Reconnection

Reconnection®helpt ons genezen op fysiek-, psychisch en emotioneel niveau.
Behandeling met reconnection®optimaliseert de energie rondom en in het fysieke lichaam, zodat de universele energie vrij kan stromen en herstel mogelijk wordt.
Tijdens een behandeling met reconnection® kunnen we verbonden wordenmet onze eigen blauwdruk (onze volmaakte vorm zowel stoffelijk als onstoffelijk).
Je kunt tijdens deze behandeling een staat van “zijn” ervaren.
Mensen voelen na een behandeling vaak letterlijk meer rust en ruimte, alsof er van binnen is “opgeruimd”.

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel, er wordt contact gemaakt met de energie rondom je lichaam, geen direct lichamelijk contact.

Meer informatie vind je op:
www.thereconnection.com