slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Reading sessie • Creatie en Bewustzijn

Reading sessie

Reading sessieLente

Deze sessies zijn altijd gericht op verdere bewustzijnsgroei, zodat de verbinding met je ziel, je innerlijke stem, je eigen autonomie en creatie verder ruimte mag innemen. Het doel hierbij is het versterken van je zelfbewustzijn. Je ware zelf weer gaan voelen en herinneren wie je daadwerkelijk bent.

Een reading geeft bewustzijn en inzicht in (on) bewuste patronen, geblokkeerde emoties of overtuigingen. 

Tijdens ons gesprek en reading maak ik in afstemming met het veld van liefde en licht contact met je hogere zelf, je ziel, je essentie en geef ik je door wat aan de hand van jouw vraag gehoord of gezien mag worden.

Het uitgangspunt in de sessie is altijd de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie.

In onze uitwisseling vanuit afstemming op het veld, waarbij je gewoon ontspannen op een stoel zit, ontstaat er een zekere stroming/beweging van energie. Dat wat ontvangen wordt door jou en met jou resoneert komt vrijwel direct in beweging en dit geeft je de aanzet tot heling (van dat wat geheeld mag worden in jou).

Soms is een kleine ondersteuning nodig om de beweging in je energie in gang te zetten. Waar beweging of stroming van energie blijft blokkeren, kan dit om meer aandacht, geduld of iets anders vragen wat dan vanzelf (tijdens de sessie) naar voren komt.

De reading geeft je ook de aanzet tot inspiratie en zelfonderzoek. Door de afstemming op het veld kan het ook zijn dat de inzichten bij jezelf ineens als vanzelf binnenkomen, via je innerlijk weten. Je intuïtie kan door onze samenwerking de ruimte voelen om makkelijker te verbinden met jezelf. Onze afstemming/samenwerking geeft je aanzet voor bewustzijnsgroei op meerde vlakken.

Woon je niet in de buurt? Geen probleem, De sessies kunnen zowel life als telefonisch plaatsvinden.

Duur: 60 min Kosten: 70 euro