slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Reacties workshop/cursus • Creatie en Bewustzijn

Reacties workshop/cursus

Reacties workshopdag zondag 14 oktober 2018  (De liefdevolle boodschap van de getallen)

  • In een veilige en prettige omgeving inzicht gekregen in energetische numerologie! Ik wist niet dat er zoveel diepgang in zat!
  • De interactie met elkaar was heel fijn en open, zonder oordeel! Ik had niet verwacht dat we samen op een mooie manier zouden gaan werken.
  • Deze dag heeft me een nieuw inzicht gegeven dat de energetische numerologie nog intensiever was dan ik al dacht en dat ik meer met mijn intuïtie wil gaan doen!

 

Terugblik workshopdag 25 oktober 2017

De workshopdag Ontdek de kracht van Schüssler celzouten zit er weer op. Het was opnieuw een hele fijne en bijzondere dag, waarin er weer mooie inzichten en bewustwording mocht ontstaan. Niet alleen over de celzouten, maar ook over de zin van ziek zijn en de klachten/emoties die we kunnen hebben. Wat klachten ons willen zeggen en op wat voor manier celzouten ons kunnen ondersteunen.

Hooggevoeligheid en hoe celzouten je kunnen ondersteunen.

Gezichtsanalyse uitgebreider bekeken.

In de middag deden we een visualisatie oefening, die een mooi inzicht gaf in jezelf en zijn we intuïtief met celzouten beziggeweest.

 

Tom:Deze dag bracht me meer dan verwacht. Ik kende enkel de homeopathische eigenschappen van celzouten, dankzij vandaag weet ik nu veel meer.

Deze dag heeft me aanvullende (spirituele) inzichten gegeven van deze celzouten, waardoor ik nu meer mogelijkheden zie voor de toepassing van celzouten.

Anoniem: Deze dag ervaarde ik als een cadeautje, er was een goede sfeer en een prettige interactie met elkaar op een goede locatie.

Deze dag heeft me geleerd om alles stap voor stap te doen en dicht bij mijzelf te blijven. Door deze dag ga ik bewuster om met het gebruik van celzouten. Graag zou ik een vervolg op deze dag zien!

Willie: Ik had niet echt verwachtingen deze dag, ik vond de sfeer,locatie en interactie heel prettig. Ik heb deze dag meer inzicht gekregen in de werking van celzouten. Ik blijf voor nu wel even bij de begeleiding van Esther.

Anoniem: Ik heb op deze prachtige dag in een aangename sfeer veel bijgeleerd. Deze dag heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik ga de geadviseerde celzouten aanschaffen en gebruiken.

Anoniem: Ik heb deze dag als een positieve en fijne dag ervaren gegeven op een goede locatie. De groepsgrootte vond ik prettig, er was in de groep wederzijds respect, en voldoende ruimte om vragen te stellen. Ik heb deze dag veel wijsheid en inzicht gekregen over de celzouten, numerologie en opstellingen. Ik begreep ook dat er aan een blokkade ook een positieve kant zit waar je aandacht heen kunt laten gaan. Ik heb meer kennis en inzicht gekregen in het gebruik van celzouten, voorzichtigheid en alertheid over wat te gebruiken, omdat er op een diepere laag allerlei processen in gang gezet kunnen worden.

Anoniem: Nog zo bedankt voor de heerlijke dag in Vrouwenpolder, ik heb er erg van genoten. Een boel van opgestoken ook en het was bijzonder hoe we allemaal zo geraakt werden door de stenen en de kaartjes; wat het vertelde over ons.