slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Open je voor de verbinding met je ziel, jouw ware essentie • Creatie en Bewustzijn

Open je voor de verbinding met je ziel, jouw ware essentie

Open je  voor de verbinding met je ziel, jouw ware essentie

 

Het leven is een reis van groei, wakker worden en ontwikkeling van bewustzijn. Het diepere doel is het vinden van jezelf. Jezelf, is je ziel, je essentie, dat wat je ten diepste bent.

Als hulpmiddel op aarde heb je je persoonlijke zelf of je aardse zelf ontwikkelt. Door allerlei omstandigheden leeft deze persoonlijke/aardse zelf grotendeels of gedeeltelijk zelfstandig, zonder (of in gedeeltelijke) verbinding te zijn met je ware essentie.

De uitnodiging is dat de persoonlijke zelf zich opent om zich verder te verbinden met de ziel, zodat deze kunnen gaan samenwerken. Het aardse zelf mag de ziel leren dienen en zich openen voor de kwaliteiten van de ziel.

Dit is de stap naar het ontwikkelen van eigen autoriteit en waardigheid.

Deze dag heeft als doel, je op een dieper niveau (verder) open te stellen voor de verbinding met jouw ziel, jouw essentie. Dit doen we door middel van afgestemde en geleide meditaties in verbinding met het veld van onvoorwaardelijke liefde en licht.

De verfijnde energie van de stenen en kristallen in de ruimte zullen ondersteunen je te openen, als ook een steen/kristal die je die dag zelf uitzoekt en die jou persoonlijk ondersteunt je te openen voor de verbinding met jouw ziel, je ware essentie en deze ook te integreren.

Deze steen/mineraal ondersteunt in dit thema voor jou. En als dat zo voor je voelt de tijd daarna (je kunt deze steen e.v.t eind van de workshop kopen)

We gaan ervaren, voelen in een kleine groep (max 3 personen). De groepsenergie zal je eigen groei versterken en ondersteunen. Zo ontstaat veilige en optimale ruimte voor verbinding en transformatie, precies dat wat mag ontstaan voor jou.

 

Wanneer: woensdag 8 juni 2022
Groepsgrootte: 2 tot max 3 mensen
Tijd: 9.45- 14.30
Waar: ’t Schoolplein 14 (bij mooi weer buiten)
Inbegrepen: koffie/thee/water/lekkers
Klein schaaltje vegetarische salade voor lunch (mocht je meer eten, kun je dit zelf meenemen)
Meditaties krijg je opgestuurd via mp3-bestand
Bijdrage: 65 euro