slide1
slide2
slide4
slide5
slide3
cropped-NieuwsbriefHeader-1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

cropped-DSC03914

Vertrouw op jouw kracht!

DSC03425

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

DSC07392a

Straal jouw eigen licht!

DSC03863a

Kwestbaarheid is jouw kracht!

rsz_1rsz_20220509_163019
previous arrow
next arrow
Workshop vrouwelijke kracht! 12 mei • Creatie en Bewustzijn

Workshop vrouwelijke kracht! 12 mei

vlinders

Ja! Doe jij ook de deur open naar je vrouwelijke kracht?

De moeder dochter relatie als start voor je vrouw zijn..

Workshopdag op zaterdag 12 mei..

 

Een inspirerende dag die je een vernieuwde, liefdevolle kijk en beleving geeft op jezelf en het vrouw zijn, samen met andere vrouwen in een veilige omgeving.

Deze dag geeft verdieping aan vrouwen die ruimte willen geven aan hun (hoog) sensitiviteit en deze willen gebruiken voor het inzetten van hun vrouwelijke kracht. Vrouwen kunnen andere vrouwen hierbij ondersteunen, als inspiratie, motivatie, of als klankbord. Ben je vrouw (hoog)sensitief en heb je behoefte om hier meer contact mee te willen maken om deze positief te kunnen gebruiken? Wil je de deur open zetten voor je vrouwelijke kracht?

Veel vrouwen draaien mee in de maatschappij, hebben dubbele taken en zijn veel bezig met het zorgen voor de ander. Toch kunnen ze twijfelen aan zichzelf, moe zijn of een gevoel hebben iets te missen. Als je stopt met meedraaien, kun je een schuldgevoel ervaren. Schuldgevoel naar jezelf of naar de ander.

(Hoog) sensitieve vrouwen kunnen al eerder vast lopen in zichzelf, omdat ze het gevoel van overprikkeling sterker ervaren. Je kunt nog harder je best doen, maar misschien is het beter even stil te staan en te onderzoeken wie of wat je nu werkelijk bent of wat je anders kunt doen voor jezelf. Het kan moeilijk zijn om voor je gevoel te gaan staan, het kan schaamte of schuldgevoel in je oproepen. Het kan te maken hebben met wonden uit het verleden die samen hangen met je gevoeligheid. Misschien heb je situaties meegemaakt die ervoor gezorgd hebben dat je je gevoeligheid hebt weggedrukt. Het kunnen situaties zijn geweest waar je zo door bent geraakt, dat je overtuigingen hebt aangenomen die je gevoeligheid als lastig of slecht hebben bestempeld. Misschien ben je je niet bewust van deze overtuigingen, maar als je je niet bewust bent, kun je ook je gevoeligheid niet inzetten als kracht. Het is tijd om oude wonden te helen, je oude beperkingen of overtuigingen stap voor stap los te laten. Er is moed voor nodig om ja! te zeggen tegen je vrouwelijke kracht en de prachtige vrouwelijke energie├źn ruimte te geven. Vertrouwen dat je het goed ziet, weet of voelt..

Deze workshop gaat over het vrouw zijn en de rol die je moeder gespeeld heeft of nog speelt in je leven.

De moeder relatie ligt namelijk aan de basis van hoe je je vrouw zijn beleefd en uitdraagt. Het vrouw zijn en de moeder binding is een enorme krachtbron, als je moeilijk contact voelt met deze krachtbron kan dat gevolgen hebben voor jezelf als vrouw en de beleving ervan, zoals je onveilig voelen, te kritisch naar jezelf, moeite om te luisteren naar je gevoel, schuldgevoelens, moeite hebben jezelf te manifesteren. Het kan zijn dat je een goede of misschien geen goede relatie hebt of had met je moeder, in alle gevallen heeft deze bijzondere moeder/ dochter relatie veel invloed op je vrouw zijn.

De ochtend staat in het teken van wat vrouw zijn in het algemeen betekent en wat het voor jou betekent. Symbolen over je vrouw zijn. We gaan oefeningen doen die samenhangen met (hoog)sensitiviteit, grenzen, voelen en vertrouwen. De middag gaan we d.m.v. een systemische moeder/dochter opstelling kijken naar het vrouw zijn en de moeder/ dochter relatie. Onbewuste patronen zien, voelen en ruimte maken voor je vrouwelijke kracht. Iedereen kan een mengflesje met een edelsteen remedie(s) uitzoeken op het vrouw zijn.

Deze workshop helpt je dichter bij jezelf te komen, waardoor je je gevoel meer ruimte kunt geven. Het verrijkt jezelf door het uitwisselen van ervaringen met andere vrouwen.

Het is een cadeau voor jezelf!

Locatie: Rode Kamer Zierikzee

Tijd: zaterdag 12 mei 10.00-17.00

Kosten: 77 euro incl. koffie/thee met iets lekkers en uitgebreide biologische lunch.

Incl.: mengflesje (zelfgekozen) edelsteen remedie

Groepsgrootte: 7-10 vrouwen (v.a. 18 jaar)

let op: je kunt je hier inschrijven, je ontvangt dan een mail terug met een factuur. Na je betaling is je inschrijving definitief