Propolis

Dit wil ik graag met jullie delen!!

propolis 100% natuurlijk… Effectief bij verschillende aandoeningen zoals o.a.

acne, exceem, hooikoorts, darm en reumatische ziekten.

 

Heb je soms fysieke klachten waar je wel wat natuurlijke hulp bij kan gebruiken? Bv: Steeds terugkerende ontstekingen van slijmvliezen? Darmklachten? Of wil jij je afweer versterken?

Lees dan verder over de prachtig mooie werking van het natuurlijke product Propolis..

Er zijn soms klachten in het fysieke systeem die om aandacht blijven vragen. Aandacht omdat ze je iets willen zeggen. Je mag iets loslaten.. Ons lichaam reageert altijd met een reactie, zoals bv een ontsteking om iets te mogen loslaten. Opgehoopte afvalstoffen die we in ons lichaam verzameld hebben, zonder ons daar altijd bewust van te zijn. Opgehoopte afvalstoffen die een samenhang hebben met weggestopte emoties.

In m’n praktijk help ik volwassenen en kinderen om inzicht te krijgen in deze emoties en afvalstoffen. Ik help om inzicht te geven in dat wat je nu nodig hebt om het los te mogen laten.

Wat ik regelmatig tegenkom is dat iemand veiligheid nodig heeft, zich veilig kunnen voelen om los te laten. Maar hoe doe je dat? Ik help je graag met inzicht en een energetische behandeling.

Propolis kan je daarin zeker ondersteunen.

Propolis is een beschermende stof afkomstig van boom knoppen. Bijen verzamelen deze stof om het bijenvolk te beschermen en vrij te houden van bacteriƫn, virussen, schimmels.

Het middel heeft dus een sterk beschermende werking en is daarom goed te gebruiken om je eigen lichaam de bescherming te geven die het nodig heeft en zo ontstekingsverschijnselen en andere ongemakken los te kunnen laten.

Lees voor verdere uitleg en de complete werking de website van propolis, echt de moeite waard!

Ik heb er zelf ervaring mee en ook voor anderen in mogen zetten met zeer positief resultaat!

O.a. heb ik positieve resultaten gezien voor chronische ontstekingen van slijmvliezen en schimmels in de dunne darm, waardoor opgeblazen gevoel en verlies van energie.

Wil je het graag combineren met een behandeling, laat het me weten en maak een afspraak.