slide1

De kracht van je gevoel...
Het helpt je om echt jezelf te zijn!

slide2

Vertrouw op jouw kracht!

slide4

Bewustwording is geen kwestie van geen moeite meer voelen,
maar er niet meer mee vechten....

slide5

Straal jouw eigen licht!

slide3

Kwestbaarheid is jouw kracht!

previous arrow
next arrow
Slider
Vernieuwingen in de praktijk • praktijkvoorbewust-wording.nl

Vernieuwingen in de praktijk

vernieuwingVernieuwingen in de praktijk

Alles veranderd en vernieuwd, iedereen veranderd, dus ook ik zal dit jaar een aantal veranderingen doorvoeren die vernieuwing en groei zullen geven voor mezelf en voor iedereen die in de praktijk komt.

De veranderingen hebben zich aangekondigd na de zomer periode door o.a. verschillende confrontaties met mezelf die groei uitnodigden. Zoals bij iedereen begon dit gevoel van verandering met een paar speldenprikken en naarmate de tijd verder ging met grote pijnlijke steken. Zoiets van, luister nou, ga mee met de verandering of de steken worden nog erger. Steeds vaker kreeg ik een gevoel korter en anders te mogen gaan werken. Voor ik mee kon gaan met de verandering was het van belang om zicht te krijgen op mezelf en te voelen en ervaren dat het oké was. Ik testte en testte, luisterde, wachtte en probeerde uit, totdat ik uiteindelijk helder kreeg dat de energie waar ik mee werk is veranderd.

De energie is lichter, sterker, bewuster en intenser geworden. De bewustwording en verandering die bij mensen ontstaat die in de praktijk komen is ook intenser geworden. Het proces van herstel en verandering gaat sneller en heeft een diepere uitwerking. Het gebeurde soms zomaar dat ik iemand vertelde wat de boodschap was en degene daarna meteen mee veranderde in z’n energie. De behandeling was niet nodig meer. Het heeft even tijd gekost voordat ik begreep en kon aannemen wat ik hier mee kon doen. Het was voor mij een uitnodiging om te vertrouwen op de verandering van de vernieuwde energie..

De vragen waar mensen mee komen zijn ook aan het veranderen. Naast fysieke of emotionele klachten, is er veel vraag naar het begrijpen en doorgronden van (vastgelopen) levensprocessen. Mensen die verder ruimte mogen maken om zichzelf te gaan begrijpen. Kinderen die enorm blijven helpen in deze processen, omdat ze zo mooi spiegelen waar we als volwassenen vasthouden of iets niet kunnen zien.

Een verandering die ik ben gaan toepassen, is dat ik voel of test wat ik tijdens een consult mag doen voor iemand, wat heeft iemand op dat moment nodig bv: een bewustwording, een behandeling of een (symbolische) opstelling, het uitzoeken en voelen van een remedie of iets anders.. Soms is een bewustwording of een opstelling nodig en genoeg om een beweging te kunnen maken en is een behandeling (nog) niet nodig.

Het is meer een consult op “maat” geworden..

Tijdens bv een symbolische opstelling wordt er een beweging en bewustwording op gang gebracht die een basis geeft om verder te kunnen loslaten. Het geeft tevens een helderheid in het eigen voelen van wat er gaande is bij jezelf. Het is bewust worden en herstellen op verschillende manieren. Een uitgebreid zicht op de gehele mens, zowel fysiek, emotioneel, mentaal,spiritueel en het gedrag wat daar bijhoort.

Ik heb besloten dat de consulten per 1 maart terug gaan naar een uur. Een uur is genoeg om te doen wat er nodig is. Ik zal strakker op de tijd letten om zoveel mogelijk uit het uur te kunnen halen. Mocht een consult (bij wijze van uitzondering) uitlopen dan zal ik dit van te voren aangeven en kan dit in overleg verlengt worden ( max. 15 min). Een eventueel vervolg consult worden net als anders getest en geadviseerd, maar blijven eigen keus en verantwoordelijkheid.

Een consult van een uur kost (vanaf 13 jr ) per 1 maart 2019 70,- euro (incl.21% btw)

Een consult van een uur kost bij kinderen (0-12 jr) per 1 maart 2019 55,- euro (incl.21% btw)